VARFÖR OSS?

vi överträffar förväntningar

Därför!

TJF Entreprenad AB har som fokus att uppnå högsta kundnöjdhet. Vårt främsta mål är att du som kund ska vara nöjd och är inte du nöjd är inte vi det. Vi stävar alltid att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar, oavsett om vi byter en list eller bygger ett helt hus.

Vi har många års erfarenhet av yrket och givetvis en arbetsstolthet i det vi gör.  Vi utför alltid våra jobb fackmannamässigt och följer standarder som ABS 09, med flera. Samtliga anställda har ID06 för allas säkerhet och regelefterlevnad. 

När TJF Entreprenad bär totalansvaret för en byggnation, och allt omkringliggande arbete, innebär det att vi tar helhetsansvar för allt, från första ritning till slutbesiktning.

Vi som arbetar med våra kunders projekt har en gedigna utbildningar och många års arbetslivserfarenheter samt innehar en mängd olika behörigheter såsom certifiering för våtrum, heta arbeten, arbete på höga höjder, med mera. 

Genom att vara lyhörda gör vi vårt yttersta för att ge våra kunder vad de vill ha. Vi ser det som vår plikt, helt enkelt. 

UPPLEV SKILLNADEN

Vi är unika i närheten till våra kunder.

Vi ska vara ert självklara val vid byggnation och en trygg samarbetspartner.

Med vår gedigna bakgrund, kompetens och erfarenhet ser vi till att överträffa alla förväntningar genom hela processen.

Varmt välkommen!