Om oss

OM OSS

Karl har sedan många år tillbaka drivit företag inom flera branscher och sedan 2015 framgångsrika företag inom byggsektorn med många stora och välkända kunder. Karl har mångårig och bred kunskap av att bedriva företag. Mottot är att alltid ”ha rätt person på rätt plats – då kan man allt”.

Starten

Allt började med att Karl och han far Lars tillsammans hjälpte kunder som hade det besvärligt ekonomiskt. Detta främst inom bygg och städsektorn. Karl insåg efter en tid att många duktiga hantverkare hade mycket jobb, men väldigt lite tid för sina företag, som i sin tur fick svårigheter. Karl tog då in dessa yrkespersoner i företaget.

Dagsläget

Idag har TJF Entreprenad en gedigen kundportfölj och många ansvarig för många stora och avancerade projekt. TJF har mycket nära samarbete med flera stora husleverantörer, såsom Borohus, Västkuststugan, med flera, samt fastighetsförvaltare. Med sina nära samarbetspartners bygger företaget kontinuerligt upp nya områden i Stockholm med omnejd. TJF har idag byggt ett hundratal hus och har mycket gott renommé.  Inget arbete är för stort eller för litet för TJF Entreprenad AB.

Koncernen

TJF Entreprenad AB ingår i Cyntus AB-koncernen där syskonbolagen TJF Måleri AB, Exterium Uterum & Entreprenad AB, Gröna Bygget i Sverige AB ingår. TJF:s främsta verksamhet är medel- och stora totalentreprenader av par- och radhus, styckehus men också projekt för privatkunder. Koncernen är i dag till huvuddelen ett familjeföretag där många familjemedlemmar finns representerade på olika poster, men vi är även en utvidgad familj som alla medarbetare är och känner sig delaktiga i. Omsättningen i bolagssfären är idag närmare 100 miljoner.

kunden i foKus

Vi fokuserar på att ge våra uppdragsgivare den bästa servicen

Vi startade det här företaget för att vi älskar det vi gör!

Vi ska alltid leverera högsta möjliga kvalitet och möta varje tänkbart krav från våra kunder.

Med erfarenheten och engagemanget från varje medarbetare gör vi alltid kunden nöjd och levererar ett bättre resultat av det utförda arbetet.ska

Vårt team

Erfarna och skickliga hantverkare

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga hantverkare.

Vi arbetar så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna.